Unë dhe Ti në cicërima

Përmblodhi: @fjalaime

Kjo që po e postoj s’do të thotë se s(ka) kuptim, por janë shprehje që flasin për mua, ty, neve dhe asnjërin. Këto shprehje tregojnë se si unë dua të të dominoj, e ti duhet të jesh i kujdesshëm si flet me mua. Pra, se unë di, e ti rri çati se s’di.

 1. ti hiq une edhe ma hiq! – @AlbinaTullari
 2. …pe din ti;) AHAHAHAHA rash edhe une – @Enur_Pakashtica
 3. n shkoll une,n shkoll ti, n klas asnjoni – @ElsaXheladini
 4. Telefon ti,telefon une…iPhone5 ka vec njani – @mengjesirtv21
 5. kompjuter un . kompjuter ti , rrjet asnjoni – @LindPsycho
 6. fake une, fake ti, real asnjoni ! – @Drin_Zatriqi
 7. edhe neser un me mri, ti ki me thon “ky o fake” – @edoonR
 8. Ideologji une, ideologji ti, ide asnjani. – @fjalaime
 9. Pak ti, pak unë, boll asnjani. –  @kryemadhi
 10. facer un ,facer ti ..femen asnjoni !  – @BuronBerisha
 11. Lesh un, lesh ti, full pare te dy – @besartlachi
 12. Lesh un lesh ti-zhilet asnjani – @ErmalQerimi
 13. une xhall / ti kuller / ASNIHER! – @UPdulla
 14. ti nuk je hiq lucky po u look alike si une – @VisarXhini
 15. Programer ti, programer une, n’Silicon asnjoni! – @dardanth
 16. n’dashni une, n’dashni ti, real asnjoni – @BlodinZhubi
 17. X6 une , X6 ti , Shpi Asnjonii – @nartyboy
 18. Sony ti Sony une,joystick asnjoni – @EljesaBeka
 19. une, G ti, gangster asnjoni! – @Drin_Zatriqi
 20. Rri ti, rri un e të pushushëm asnjani. – @DBCSH
 21. N’fakultet une, n’fakultet ti, provime s’jep asnjoni – @DrinShala
 22. Drin une, Drin ti, uje asnjoni –  @AvdiuDenis
 23. Femen une, femen ti, i knaqt asnjoni. – @DrinShala
 24. Photoshop une, photoshop ti, designer asnjoni – @DrinShala
 25. Mangup une, mangup ti, thik asnjoni – @DrinShala
 26. Shoqe une, shoqe ti, femen asnjoni. – @DrinShala
 27. poker ti poker une… okey asnjani – @ilkaji
 28. tweet une, tweet ti… RT asnjani – @ilkaji
 29. …❤ ti et une … – @JillianMayele

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni