valle yjesh

0

po i shkruaj shpirtit mjerë
se
me vullkan i lidhur jam
në humnerë nga lule t’mia
që t’më qajnë zemrën bulbë
që t’më qajnë që sot përherë
dhe t’më njehë që sot përherë
e bukura lulëz

unë po digjem që të mbetem
lym i lumit si pasqyrë
dhe përherë të lindin yjet
në kuq e verdhë
pa mëri
dhe pa mynxyrë
në valle të madhe
në krater të hijes s’kuqe
mbi aortë të ditës tjetër
me një hënë të bërë nuse

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli parapraknënshkrimi i metodës
Artikulli tjetërSi të bëj analizë SWOT?
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU