Virtual CloneDrive

Përgatiti: Skender Mustafi

Virtual CloneDrive është program kompjuterik i cili mundëson leximin e ISO skedave pa pasur nevojë që ato skeda të i digjni në CD ose DVD. Programi vepron sikur një CD ose DVD lexues, por është vetëm virtual. Pas instalimit të këtij programi në shfletuesin e pjesëve të kompjuterit tuaj do të paraqitet edhe një pjesë (zakonisht tek pjesa për CD, shih figurën).

Përdorimi
Për të lexuar ISO dokumentin shtypni me të djathtë mbi të dhe kaloni tek “Virtual CloneDrive” dhe tërhiqni skedën që dëshironi përmes funksionit tërheqës (Browse the file…)

Karakteristikat
* Përmban të gjitha formatet si ISO, BIN e CCD
* Mundëson krijimin deri në 8 lexuesve njëkohësisht
* I lehtë për përdorim

Info
Madhësia: 1530 kb
Çmimi: Falas
Autor: SlySoft

SHKARKO PROGRAMIN

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni