Viti i Ri – Kuq e zi show – pjesa e 8

Viti i Ri – Kuq e zi show – pjesa e 8

Skenari dhe regjia: Granit Ajdini

Aktor: Artan Ibishi

Ilm Production & Kuq e Zi Show

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

Leave a Comment