What’s Running – kontrollo softuerët që veprojnë në prapavijë

What’s Running është softuer falas i cili mundëson kontrollimin e softuerëve ose aktiviteteve që zhvillohen në prapavijë në kompjuterin tuaj. Për më tepër ju mund të i mbyllni programet të cilat nuk u nevojiten, duke mundësuar kështu lirimin e memories së kompjuterit tuaj, e që pason me zvogëlimin e shpejtësisë së ngrohjes dhe rritjen e shpejtësisë së veprimit.

Përmes këtij softueri ju mund të informoheni në detaje rreth:

  • Proceseve të kompjuterit tuaj
  • Shërbimeve
  • Moduleve
  • IP-Lidhjeve
  • [intlink id=”5635″ type=”post”]Drajverëve[/intlink]
  • Programeve të cilat startojnë me startimin e kompjuterit tuaj – këto programe mund të i ndaloni që herëve tjera të mos startojnë pa i startuar ju vetë.

SHKARKO FALAS

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni