Windows Microsoft Touch Pack – Falas

0

Nuk jemi mësuar që të themi: Ej shko tek microsoft.com dhe shkarko “filan” programin, dhe kjo të nënkuptohet se e kemi fjalën për falas. Natyrisht ky është virtyt për të tjerët si Google, Mozilla e të tjerë, por jo për Microsoft. Sidoqoftë, tani ngadalë-dale edhe Microsoft është duke kaluar drejt zhvillimit të strategjive të pjesëve të modelit të biznesit për produkte falas.

Në këtë rast fjala është për “Windows Microsoft Touch Pack” që paraqet një grup programesh dhe lojërash QË JANË MË ATRAKTIVE për ata të cilët posedojnë një kompjuter i cili ka ekran i cili lejon veprim me prekje (anglish: Multiple touch screen).

E vetmja gjë që Microsoft kërkon është shkarkimi i një programi i cili paraprakisht kontrollon nëse versioni i sistemit tuaj operativ dmth Windows 7 është origjinal apo i “vjedhur”.

Hmmm, definitiv po i bie me ditën e sodit “pishman” që nuk e mora një HP Multitouch screen.:)

SHKARKO PROGRAMIN

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakGoogle dhe Apple Cloud Computing
Artikulli tjetër30+ faqet më të mira për Torrent
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU