zbrazët

0

tani
sapo kapa veten të e ndrydhë

s’ka gjë në brazdat e trurit

tani
sapo kapa veten të e ndrydhë

duket sikur një arë e pa lëvruar

që moti

e në të gjinden gjitha llojet e shkurreve

sa më shumë po sillem vërdallë
sa më shumë po kërkoj

aq më shumë

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli parapraks’ka sikur Ti
Artikulli tjetërakuzat e ditës
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU