Zhvillimi ekonomik dhe procesi i integrimit në BE: Perspektivat dhe sfidat për integrim ekonomik – Kosova në Evropë apo Evropa në Kosovë

0

ZHVILLIMI EKONOMIK DHE PROCESI I INTEGRIMIT NË BE

PERSPEKTIVAT DHE SFIDAT PËR INTEGRIM EKONOMIK –
KOSOVA NË EVROPË APO EVROPA NË KOSOVË

Përgatitur nga:
Shpend Ahmeti
Instituti për Studime të Avancuara GAP

Komentet nga Facebook:

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU