60 sekonda aventurë në ekonomi (video, anglisht)

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë  

Lexo më shumë

Lexuesi i video materialeve në internet ka prapavi të gjelbërt

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë /fjalaime.ch/ Shpesh herë gjatë ndryshimit të parapëlqimeve të kompjuterit tuaj ose të shfletuesit që shfrytëzoni ndodh që të prishni gjëra nga rendi që ju i dini. Nga problemet që mua më ndodhin është humbja e mundësisë për të parë video në internet si p.sh. Youtube etj. Më konkretisht, me të hapur videon për të parë, mund të dëgjoj vetëm zërin kurse video materiali luan diku në prapavijë të ekranit të gjelbër. Kjo ndodh pasi që ju keni bërë që flash materialet të mos u marrin “fuqi” nga kompjuteri juaj dhe faqet…

Lexo më shumë

Kthimi drejt marketingut direkt – reklamë HD LIVE nga TNT (video)

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Marketingu direkt është nga format e para të marketingut të shfrytëzuara në mënyrë profesionale dhe jo profesionale për të reklamuar produktet, shërbimet dhe emrin e tyre kompanitë e ndryshme. Në këtë rast kompania belgjinale për sinjal televiziv TNT paraqet një reklam HD LIVE.

Lexo më shumë