Trojan: CoinHive Miner

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 2 minuta Skender Mustafi CoinHive Miner parimisht është programuar si pjesë e cila është shtuar në bibliotekën e JavaScript e që shfrytëzohet nga ueb programuesit për gjurmimin e kripto-monedhave si një burim i përfitimeve. Sidoqoftë, kjo bibliotekë së fundi është duke u shfrytëzuar nga kriminelët elektronik për të mbledhur të dhëna, ilegale-pa lejen e përdoruesit, përmes integrimit të këtij kodi nëpër shtesa ueb faqes ose aplikacione, kështu duke infektuar mjetin tuaj. Nëse tanimë kompjuteri juaj është infektuar nga ky virus, atëherë pasoni hapat më poshtë për të larguar atë: Shkarkoni (akoma nuk është i përkthyer në…

Lexo më shumë

7 softuerë falas nga HAMSTER soft.

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 2 minuta Përgatiti: Skender Mustafi Shkarkoni softuerë falas për nevoja personale të programuar nga HAMSTER soft.         

Lexo më shumë

Fjalor i Informatikës

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Ky publikim përmbanë një listë të termeve dhe shkurtesave të informatikës me përkthime dhe përshkrime në shqip. Lista është publikuar në internet nga Shkumbim Jakupi.

Lexo më shumë

Rrjetet kompjuterike

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

Lexo më shumë

Pjesët përbërëse të një kompjuteri personal

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

Lexo më shumë

Projektimi i Sistemeve Informative

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

Lexo më shumë