Islam

Marketingu Islam: në mes të definuarit, të kuptuarit dhe të aplikuarit

Punimi shkencor: "Marketingu Islam: në mes të definuarit, të kuptuarit dhe të aplikuarit" është botuar në gjuhën shqipe, në numrin e pestë të revistës...

Takvim i verifikuar 2014 vetëm për Zvicër

Përgatiti: Skender Mustafi Të gjitha të dhënat në këtë takvim janë të marra nga takvimi i shpërndarë nëpër xhami. Unë kam bërë vetëm riorganizimin e...

Kush është Zot – All-llahu, Jezusi (Isa a.s.) apo Eminem?

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=omfa-3i_3Vc]

RRJETET SOCIALE

0FansaPëlqeje
660NdjekësitNdjek
- Advertisement -

ARTIKUJT MË TË LEXUAR

në pritje

më thuaj të të them me ndjenja më le të qetë zgjuar zgjohu të më lirosh nga vuajtjet lirinë e kam mike të jetës zemrën tënde barrë kohe pra më...

ulërimat e fundit

ndjenjat e mia të lidhura kahmote për unin tënd flasin duke gropuar ndjenjat tua ndjenjat e mia thonë ç'u bë me virgjërinë kur në ulërimat e fundit bulëzoi urrejtja e ndjenjës shpirtërore më pastaj...

Galileo Big Pictures: Foto e vitit 2011

Emisioni gjurmues "Galileo Big Pictures" në kanalin televiziv gjerman "ProSieben", kanal i cili mbulon Gjermaninë, Austrinë, Zvicrën, Italinë, Belgjikën, Luksemburgun, Lihtenshtajnin dhe pjesë nga...

REDAKTIMET E FUNDIT

Ç’është analiza SWOT?

Autor: Skender Mustafi Përditësuar më 03 Shkurt 2014 Fillimisht publikuar më 10 Shkurt 2011 SWOT është shkurtesë nga katër fjalët në gjuhën angleze: Strengths (Fuqitë), Weaknesses (Dobësitë), Opportunities...

të pres me kurorë

INTERNET

27 mënyra speciale për kërkim të lehtë në Google

Përgatiti: Skender Mustafi Tek Google.com mund të realizohen edhe kërkime shumë specifike duke fituar rezultate të sakta të cilat përputhen me kërkimin specifik. Në vazhdim...

HTML5 Hap Pas Hapi: Integrimi i fotove/figurave

Autor: Skender Mustafi Përmes formave (anglisht: canvas) të ndryshme që mund të kombinohen me HTML e që tani JQuerry format janë të standardizuara për HTML5,...

DOUMENTE

Shembull i një letre autorizimi

Autor: Skender Mustafi Shembull:  Letrat e autorizimit janë shumë të rëndësishme dhe kanë një vlerë të madhe për personat të cilat për një periudhë të caktuar...

Kalendar 2014

Për ju kemi përgatitur 2 kalendarë të vitit 2014 në formatin PDF. Kaltendari 2014 kalendari 2014-2

PUNIME

Udhëzues për hetimin e korrupsionit dhe krimit financiar

ISBN 978-99943-0-186-7 Shtypur në Shtypshkronjën “Guttenberg” Tiranë, 2010 Projekti Kundёr Korrupsionit nё Shqipёri (PACA), ёshtё njё projekt i pёrbashkёt i Bashkimit Evropian dhe Kёshillit tё Evropёs. Ai...

Strategjia promocionale tek: Altria Groups Inc. & “Marlboro”

Qëllimi Çdo dit shohim në media elektronike e të shkruara publicitete të ndryshme, dëgjojmë fjalë të shumta për shumë produkte, përballemi me përshtypje të ndryshme...