Unë

0

Autor: Skender Mustafi

do të pi deri sa të etem
do të vdes deri sa të lindi
do të vritem deri sa të ngjallem

madje

do të tretem mendimeve
si jeta me të kaluarën e kohërave

edhe
do të bëhem liri e gjallë
në çdo pjesë të botës
si ajri

po, po
unë do të iki diku larg
e do të kthehem dhe s’do t’më njihni

por
nuk do të ndryshoj

do të jem ai që dua të jem
që jam

(22 maj 1995)

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakShpjegimi gjerman i politikës
Artikulli tjetërDokumentar: Greqia, shtet i shqiptarëve
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU