Shkurtesat për programet bazë të Windows-it

Shpesh herë keni nevojë për të vepruar diç tek aplikacionet bazë të Windows-it, por ju nuk jeni ekspert në këtë drejtim për të ditur vendet e “gjësendeve”. Sidoqoftë, këtë edhe nuk keni nevojë të e mësoni sepse këtu mund të shkarkoni shkurtesat e programeve dhe të i vendosni në një vend të caktuar nga ku mund sa herë që dëshironi të i inicioni dhe të veproni në to. Madje këto programe janë titulluar në shqip që të mund më lehtë të orientoheni për probleme të vogla që ndoshta mund të i zgjidhni vetë.

Nga programet që po shihni në foto, këto më poshtë nuk funksionojnë tek Windows Vista:

  • Qendra e Veprimit
  • Parapëlqimet për UAC (User Account Control – Kontrollimi i Llogarisë së Përdoruesit)
  • Monitorimi i Resurseve
  • Ndihmë Rreth Problemeve me Windows.

Shkarko: [Download not found]

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni