10 ueb tablloidë me thënie interesante

0

Përgatiti: Skender Mustafi
Qerim Isufi - me femijet (2)

trimi

Steve Martin - thenie1

Skender Mustafi - te punosh si gomar

Seth Godin - thenie1

Seth Godin - thenie

Leon Burnett - thenie

Jusuf Zimeri - ai qe e njeh jeten

horrat
Iljasa Salihu - 14 mije euro

 

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakÇka është Kaizen?
Artikulli tjetërSi t’i rris shpejtësinë Google Chrome?
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU