11 Funksionet e marketingut (figurë)

1

11 pi të marketingut

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakÇfarë nënkupton Menaxhimi i Zinxhirit të Furnizimit?
Artikulli tjetërDemokracia
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

1 Koment

  1. Në marketing llogariten katër funksione bazë, megjithatë shumë studiues të marketingut të cilët marrin me seriozitet dhe marketingun në internet dhe ndërlidhjet shoqërore moderne marrin parasysh edhe funksione tjera. Një numër I madh I autorëve si të rëndësishme I llogarisin 11 funksione të marketingut, nga të cilat, kuptohet, katër funksionet bazë janë më të rëndësishmet. http://www.fjalaime.ch

PËRGJIGJU