30 aplikacione që patjetër duhet t’i keni në iPhone

0

Përgatiti: Skender Mustafi

Pa mos e zgjatur shumë, në iPhone, tanimë mund të keni ndoshta mbi njëqind aplikacione, duke filluar nga aplikacionet bazë, aplikacionet shërbyese, lojërat, ato për komunikim e të tjerë. Edhe në këtë listë po paraqes një përzierje aplikacionesh të cilat mendoj se secili duhet pasur në iPhonin e tij. Të tjerët edhe të mos i keni nuk është me rëndësi :) .

iphone aplikacione

 1. Facebook
 2. Istigram – aplikacion për foto.
 3. YouTube
 4. Skype
 5. The Wether Channel – aplikacion për kontrollimin e motit.
 6. Twitter
 7. Google Search
 8. Draw something Free – softuer për vizatime
 9. Flashlight – shndërro iPhone-in në ndriçues
 10. Facebook Messenger
 11. Google Earch
 12. Bump – dërgo të dhëna nga një iPhone në tjetrin vetëm me “cakërrim”
 13.  Google Maps
 14. LiveScore – rezultate sporti
 15. IMDB – informacione mbi filmat, artistët, serialet, dokumentarë etj..
 16. ProTuber – video luajtës shumë i mirë
 17. GMail – posta elektronike tek Google
 18. Evernote – merrni shënime
 19. Adobe Photoshop Express – përpuno fotot
 20. iBooks – lexo libra

Nëse keni softuerë që ju pëlqejnë e që janë falas, atëherë na tregoni edhe neve përmes komenteve … Thash.

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakMS Word shtesa dhe shabllone
Artikulli tjetërShqipëria në Facebook
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU