Dëshprimi i mërgimtarit – Kuq e zi show – Sezoni 2 pjesa 3

0

Dëshpërimi i mërgimtarit – Kuq e zi show – Sezoni 2 pjesa 3

Skenari dhe regjia: Granit Ajdini

Aktor: Artan Ibishi

Ilm Production & Kuq e Zi Show

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakKthimi i mërgimtarit – Kuq e Zi Show – Sezoni II pjesa e II
Artikulli tjetërPopulli i Shaqes – Kuq e zi show – Sezoni 2 pjesa 4
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU