“Krem bananet” të ndaluara (haram) për muslimanët

0

Përgatiti: Skender Mustafi

chocko bananaKompania Swisslion-Takovo prodhues nga Serbia, që prodhon produktin shumë të njohur e të konsumuar “krem bananet”, pra Choco SL Banana, ka një kohë të gjatë që nuk shfrytëzon xhelatinën e lopëve për prodhimin e tyre, por në vend të saj shfrytëzon xhelatinë derri.

Kështu që ky produkt është i ndaluar për muslimanët.

Për më shumë informacione një kontakt me përfaqësues zyrtarë të kompanisë, shkrimi në boshnjakisht. http://akos.ba/ekonomija/sluzbeno-potvrdeno-svinjski-zelatin-u-choco-bananicama-swisslion-takovo

 

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprak10 mjete falas për të rregulluar videot e prishura
Artikulli tjetër10+ softuerë FALAS për t’iu qasur kompjuterit nga largësia
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU