mbrëmje e heshtur

0

më mblidhen mizat
rreth gojës

dhëmbët më kanë rënë

buzët e njollosura
kafshohen mes veti

miza lider hamendet
dhe pushon së gumëzhituri
kur qepallat gjykohen
nën hijen e pasqyrës
e mbrëmja hesht

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakpa mua
Artikulli tjetërEbu Hanifja dhe havarixhët
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU