Top 15 faqe me lloje shkronjash (font) falas

Përgatiti: Skender Mustafi

Kompjuteri me si bazë së bashku me sistemin operativ përmban dhe disa lloje shkronjash font-e, si Calibri, Cambria, Ariel, Times new Roman e të tjera, të cilat mund t’i shfrytëzojmë për të shkruar tekste të ndryshme qoftë në programe për tekste si MS Word, MS PowerPoint ose programe tjera për përpunim të fotove, grafikëve e të tjera.

Shpesh herë këto lloje shkronjash nuk janë të mjaftueshme për të kënaqur nevojat tona për rregullim, përshtatje e zbukurim të teksteve, fotove e materialeve tjera. Falë internetit dhe angazhimit të njerëzve të shumtë si në dizajnimin ashtu edhe në shpërndarjen e llojeve të shkronjave, sot kemi mundësinë të shkarkojmë mijëra lloje shkronjash falas (përkundër atyre me pagesë) të mbledhura në dhjetëra faqe interneti.

Në këtë shkrim kam, për ju, kam mbledhur vetëm 10 faqe më të shfrytëzuara më shumë mirë të organizuara. Radhitja nuk ka asnjë vlerë në formën e vlerësimit të faqeve, kështu që juve mund të u pëlqejë cilado. Kuptohet, nëse njihi ndonjë faqe të mirë në këtë temë e shkruani në koment.

 1. http://www.1001freefonts.com/
 2. http://www.dafont.com/
 3. http://www.urbanfonts.com/
 4. http://fontzone.net/
 5. http://www.fontsquirrel.com/
 6. http://www.fontspace.com/
 7. http://www.1001fonts.com/
 8. http://fontfabric.com/
 9. http://www.schriftarten-fonts.de/
 10. https://www.searchfreefonts.com/
 11. http://www.fonts2u.com/
 12. http://www.fontpalace.com/
 13. http://www.downloadfreefonts.com/
 14. http://www.fontasy.de/
 15. http://www.fontspring.com/

Suksese!

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni