UltraDefrag

1

UltraDefrag është program kompjuterik i cili ndihmon në ç’fragmentimin (defragmentimin) diskut të kompjuterit tuaj ose disqeve të jashtme të bashkangjitura përkohësisht. Gjithashtu mundëson radhitjen e skedave, përshtatjen e diskut tuaj. Ekzistojnë versione për Sisteme Operative 34 bit dhe 64 bit. Programi është me kod të hapur (open source) për programuesit e interesuar.


Karakteristikat
○ Mundëson ç’fragmentimin e skedave të sistemit (regjistrat, skedat e faqeve etj.)
○ NTFS analiza ultra të shpejta
○ algoritëm të shpejtë ç’fragmentues
○ algoritën për përshtatje të volumit
○ i sigurtë, asnjëherë nuk mund të dëmtojë skedat e procesuara
○ i thjeshtë për përdorim
○ mundëson ç’fragmentimin e skedave ose dosjeve të zgjedhura një nga një
○ krijon HTML raporte të lehta për tu lexuar
○ mundëson zgjedhjen e skedave të cilat nuk dëshironi t’i ç’fragmentoni
○ gjendet në shumë gjuhë
○ ekziston edhe versioni portable
○ është me kod të hapur nën licencën GPL

Info
Emri: UltraDefrag
Madhësia: 357.7kb
Çmimi: Falas /Kod i hapur

Autor: Dimitri Arkhangelski, Justin Dearing, Sayem Chaklader, Stefan Pendl

SHKARKO PROGRAMIN

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakNina nina, vajzë e nanës
Artikulli tjetërThënie mbi Kosovën
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

1 Koment

PËRGJIGJU