Unlocker

Unlocker është program i vogël i cili ndihmon shkëputjen e programeve ose dokumenteve të ndryshme gjatë ç’instalimit ose grisjes. Pra kur dëshironi të grisni një dokument dhe dokumenti nuk griset atëherë aktivizoni Unlocker i cili shkëputë të gjitha lidhjet të cilat bllokojnë grisjen dhe pastaj mund të e grisni dokumentin pa asnjë problem.
Karakteristikat
○ Trajtim i shpejtë
○ Ndalon proceset
○ Zbraz DLL-të
○ Gris index.dat
○ Gris, Riemëron, Zhvendos
○ Gris emrat e pa vlerë
○ Nuk i nevojitet ristartim kompjuterit
○ Ka GUI

Info
Emri:Unlocker
Madhësia: 783KB
Çmimi: FALAS
Autori: emptyloop.com

 

SHKARKO PROGRAMIN

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Leave a Comment