10 softuerë falas për të lehtësuar ruajtjen e shënimeve

1

Përgatiti: Skender Mustafi

Në internet ka dhjetëra softuerë të cilët në njërën ose mënyrën tjetër ndihmojnë ruajtjen e audio shënimeve të cilat mund të i realizoni shpejtë dhe lehtë për nevoja personale apo në raste të ndryshme si intervista, mbledhje e të tjera. Këto softuerë jo vetëm që u mundësojnë ruajtjen e zërit, por edhe u lehtësojnë të shkruarit e zërit të marrë në formë teksti. Unë ua kisha sugjeruar EverNote dhe SpringPad.

(sistemi operativ: Microsoft Windows, Mac OS X, Chrome OS, Android, BlackBerry OS, BlackBerry, Tablet OS, iOS, WebOS, Windows Mobile, Windows Phone; Licenca: Falas dhe me pagesë)

 

zim(sistemi operativ: ndër-platformë; Licenca: GNU GPL)

 

webnotes (vepron në ueb; Licenca: Falas dhe me pagesë; Nuk ka nevojë të instaloni softuerë në kompjuterin tuaj, veprimet realizohen vetëm përmes regjistrimit në faqe.)

 

xjournal
(sistemi operativ: Linux, Unix, Windows; Licenca: GPL. v2)

 

treedbnotes(sistemi operativ: Windows; Licenca: falas dhe me pagesë)

 

tomboy (sitemi operativ: ndër-platforme; Licenca: GNU LGPL)

 

springpad

 (vepron në ueb; Licenca: Falas; Nuk ka nevojë të instaloni softuerë në kompjuterin tuaj, veprimet realizohen vetëm përmes regjistrimit në faqe.)

 

simplenote(vepron në ueb; Licenca: Falas; Nuk ka nevojë të instaloni softuerë në kompjuterin tuaj, veprimet realizohen vetëm përmes regjistrimit në faqe.)

 

prezi(vepron në ueb; Licenca: Falas dhe me pagesë; Nuk ka nevojë të instaloni softuerë në kompjuterin tuaj, veprimet realizohen vetëm përmes regjistrimit në faqe.)

 

allmynotesorganizer(sistemi operativ: Windows si dhe versioni portable; Licenca: falas dhe me pagesë)

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakUdhëzues për hetimin e korrupsionit dhe krimit financiar
Artikulli tjetërBlej provime
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

1 Koment

PËRGJIGJU