akt

0

lakuriqi me kollare të zezë
ose
nuk kishte kollare
me duket kishte shokë
më dha një cigare Z

e unë
thitha natën e tërë
dhe përgjithmonë
u  bëra sikur ai
ashtu mbeta në cilindrin
e letrës së duhanit
lyer në të bardhë
në mbrëmjen e zezë

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakndrydhje
Artikulli tjetërlulëzeza
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU