Diagram: 15P-të e marketingut bashkëkohor

Marketingu (funksionet e marketingut) është pjesë e jetës sonë dhe shfaqet çdo ditë në, thuajse, secilin komunikim që realizojmë. Diagrami më poshtë është bërë si ilustrim i plotë i artikullit “15P-të e marketingut bashkëkohor“.

Shkarkoni versionin origjinal të diagramit:

Diagram: 15P-të e marketingut bashkëkohor

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni