Nina-nina çunin-o

0

Nina-nina çunin-o
përgjum` pëllumin-o
përkun natë e përkun ditë,
që t`më rritesh çik nga i cikë

Të rrit nana ty asgan,
që ti ngjash stërgjyshve tanë,
të rrit nana trim me fletë,
që t`më japësh gëzim në jetë
nina nana çunin-o
merre gjumë pëllumbin-o

Ninull tiranase e vitit 1974

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakRocketDock
Artikulli tjetërRaporti mes marketingut në internet dhe marketingut tradicional
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU