nina-nëna,djalin

0

nina-nëna,djalin
flij, flij o biri im!
ju bëfsh nënës po si  mollë
të qon nëna, ty ne shkollë
që të msosh në fakulltet
që t’mos shkosh në gurbet
si babi që qon jetë
nëpër rruga duke fjetë
nina -nëna, djalin tim
flij ,flij, o biri im !!!

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakLidhja e çmimeve si isntrument i marketingut në internet
Artikulli tjetër50 lloje shkronjash për dizajne grafike
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU