Nina-nana sheqer n’letër

0

Nina-nana sheqer n’letër,
m`u befsh burr e plak me mjekër!
Nina-nana, t`shkoftë i bardh moti,
m`u befsh trim si Kastrioti!
djepi tundet, nana punon
djali fle dhe me s`dëgjon.

Ninull nga Fier, 1963

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakRaporti mes marketingut të Mediave Shoqërore dhe marketingut të Fjalës së Gojës
Artikulli tjetërDefraggler
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU