takimi me pritjen

0

Autor: Skender Mustafi

pas shiut me erëra të forta
doli rrezja e parë

prita të e takoja fjalën
që në ëndërr më shfaqej çdo mëngjes

pas ndërrimit të parë të rrezeve
vazhdova me pritje
duke i përcjellë
ndërrimet e rrezeve të humbura të diellit të flakëruar

pritja në heshtje të frikshme
nga frika për të folur me zë

jetoja në shesh yjesh
gjersa s’më përshkoi shpirtin një ndjenjë
ndjenja se mund të më ikë dielli

ndërrova vendin pak
sa mos të më zë kobi në fjalët e botës
dhe prapë vazhdova të pres
nga paaftësia për të folur

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakFunksionet e marketingut tradicional
Artikulli tjetërAnkthi i zgjimit tim
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU