ndrydhje

në brigjet e detit x dalldisin valët dhe ashtu mbeten tërë kohën askush nuk mërzitet për ato as nuk mundohet t’i pengojë as unë nuk mërzitem për ato por vetëm mendova t’ju bashkëngjitem në përplasjen për gurët e lagur meqë jam mësuar të luaj me muret e jetës tani e thërras jetën ‘eja të luajmë’ e ndjej lojën apo këtë që e emërova lojë © Skender Mustafi

Read More

të shijoj

tani sytë enden gjithandej e zemra ndrydhet dhe hesht dhe unë lëvizi pjesët e mia dua të di sa jam larg teje takimi më bën të endem në shtrat gjysmë i zhveshur ah unë të dua ecjen në rrugë të jetës takimi më bën të të prekë pjesën më të butë të shpirtit me ecjen luaj bixhoz dhe dua të të shijoj ty enigmë është zhveshja e ndjenjës të shijoj diçka të re më bëhet ankth i shpirtit © Skender Mustafi

Read More