30+ faqet më të mira për Torrent

“Torren faqet” ofrojnë skeda të cilat mund të pëdoren tek torren programet si uTorrent për të shkarkuar dokumente, programe ose skeda të llojeve tjera si audio, video, exe e të tjera. Këto programe janë P2P programe që nënkupton atë se për shembull një program i caktuar i cili shkarkohet përmes këtyre programeve merret nga përdorues tjerë të bazave të njëjta. Në këtë mënyrë varësisht se sa persona e posedojnë dhe e lejojnë për shkarkim atë program aq është e madhe edhe shpejtësia e shkarkimit dhe fillimisht lehtësia e gjetjes së tij.

 1. Alive Torrents
 2. BiteNova
 3. BitSnoop.com
 4. Blues Brothers
 5. btscene.com
 6. Commonbits
 7. Demonoid
 8. Entertane
 9. ExtraTorrent
 10. Fenopy
 11. Torlock
 12. VCDQ.com
 13. Torrentcafe.com
 14. Torrents.to
 15. TorrentZap
 16. Torrent Root
 17. Torrent Tree
 18. Torrentbit.nl
 19. Nowtorrents.com
 20. Scrapetorrent.com
 21. Plentyoftorrents
 22. The Pirate Bay
 23. YouTorrent.com
 24. Vertor
 25. Torrentz
 26. Thunderbytes
 27. Torrent Funk
 28. Torrentengine.co.cc
 29. ThePirateBay
 30. KickAssTorrents
 31. YifyTorrents
 32. IsoHunt
 33. SumoTorrent
 34. TorrentDownloads
 35. EZTV
 36. RarBG
 37. 1337x
 38. TorrentHound

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni