Top 20 faqe për të shkarkuar fonte (lloje shkronjash)

0

Ekzistojnë mijëra lloje të shkronjave të cilat mund të i përdorim në përpilimin e teksteve të cila dëshirojmë të i shtypim ose të përpilojmë log, pllakate dhe foto tjera të dizajnuara. Më poshtë janë të radhitura njëzet faqet më të preferuara të cilat ofrojnë fonte (lloje të shkronjave) falas.

 1. DaFont
 2. 1001 Fonts
 3. Urban Fonts
 4. Simply The Best Fonts
 5. Font Stock
 6. Font Cubes
 7. Fonts 101
 8. Search Free Fonts
 9. Free Mac Fonts
 10. Daily Free Fonts
 11. Show Font
 12. Get Free Fonts
 13. Font Space
 14. Font Fox
 15. Abstract Fonts
 16. Download Free Fonts
 17. Wonder Fonts
 18. Fontation
 19. Font Reactor
 20. Fonts 500

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakmolltari
Artikulli tjetërBindja e fëmijës
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU