Galileo Big Pictures: Foto e vitit 2011

Emisioni gjurmues “Galileo Big Pictures” në kanalin televiziv gjerman “ProSieben”, kanal i cili mbulon Gjermaninë, Austrinë, Zvicrën, Italinë, Belgjikën, Luksemburgun, Lihtenshtajnin dhe pjesë nga Evropa lindore përzgjodhi 100 ngjarjet më mbreslënëse të kapura në foto të vitit 2011.

Ngjarja më mbreslënëse nga të gjitha u zgjodh fotoja e realizuar nga Fred Dufour, AP, Getty Images, e realizuar më 18 Janar të vitit 2011 gjatë protestave në Tuniz. Protestuesi tunizian mban një bukë në vend të armës duke protestuar kundër dhunës së shtetit të tijë dhe qëndron përball policisë së armatosur.

Fotoja qëllimisht është lënë e zgjeruar.

Komentet nga Facebook:

Skender Mustafi

Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *