Partia Demokratike e Kosovës aspak Demokratike e Kritikës

0

S’di se si i bie kjo megjithatë për një kritik pak më të ashpër se të thjeshtë PDK merr masa të ngjashme me protestat. Unë bëra një kritikë të thjeshtë dhe kritika është grisur (ok po them) dhe më është ndaluar e drejta për të folur tek dhoma e tyre e “burrave”. Si dëshiron Hashimi të e din se çka mendon populli kur ua mbyll gojën? O, më falni, atij nuk dëshiron të e din çka thotë populli, por çka i thotë koka dhe sahanlëpirësit e tij.
Kritika ime ishte:

[quote style=”boxed”]”Bjeri sat mujsh se osht shiptar.” Rreh bre rreh sat mujsh o Hashimoo. Rreh e pastaj ik sa te mujsh se edhe ty te ze dora e popullit e ti then brit ja ta hjekt kryt si lepur.[/quote]

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakPaint.NET: Ndryshimi i madhësisë së fotos
Artikulli tjetërPaint.NET: Ndarja e figurës nga fotoja
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU